Luisterboek van de week

Luisterboek van de week

Paul van Loon Raveleijn

Indy (12): "Het is een heel spannend verhaal en je wil het liefst in één keer afluisteren. Je zit meteen goed in het verhaal en leeft erg mee."

Bekijk dit luisterboek


Cis Meijer Jacht

Florian (12): "Het is een super spannend verhaal. Een echte Thriller. Ik kon moeilijk stoppen met luisteren. En het was ook goed voorgelezen. Echt zeker een aanrader."

Bekijk dit luisterboek


Niki Smit 100% Coco Paris

Indy (12): "Ik vond het echt een geweldig luisterboek, omdat de stem lijkt op de oorspronkelijke stem van Coco in de film. Je komt makkelijk in het verhaal en je blijft lekker luisteren. Het is een heel romantisch boek."

Bekijk dit luisterboek


Herman van de Wijdeven Leugenaar leugenaar

Manuel (12): "Ik vind het boek anders dan andere boeken, er werden heel veel details in verteld en het was eerder een soort verslag dan een verhaal. Het begon een beetje saai, maar het werd interessanter. Het boek was een beetje sip soms en daardoor werd...

Bekijk dit luisterboek


Paul van Loon Dolfje Weerwolfje - Zilvertand

Indy (12):"Dit is een spannend en humoristisch boek waarbij vrienschap centraal staat, in dit boek gaat Dolfje op een heel spannend avontuur met een oom, maar is die oom wel wie hij zegt dat hij is?!"

Bekijk dit luisterboek


Martin Michael Driessen De pelikaan

Simone (15): "Ik moest dit boek lezen voor mijn lijst en zou het zelf niet zo snel gekozen hebben, maar het valt me mee. Het onderwerp is een beetje moeilijk, maar het luistert toch makkelijk weg."

Bekijk dit luisterboek