Luisterboek van de week

Luisterboek van de week

Caja Cazemier Like me!

Maxim: "Het boek gaat over Zilver die net naar de middelbare school gaat. Ze wordt gepest, omdat ze rood haar heeft. Milo en Lizz zijn de pesters. Het wordt alleen nog maar erger wanneer ze weten dat Zilver twee moeders heeft…. Ik vond het een leuk boek,...

Bekijk dit luisterboek


Martin Michael Driessen De pelikaan

Simone (15): "Ik moest dit boek lezen voor mijn lijst en zou het zelf niet zo snel gekozen hebben, maar het valt me mee. Het onderwerp is een beetje moeilijk, maar het luistert toch makkelijk weg."

Bekijk dit luisterboek


Selma Noort Koningskind

Manuel (12): "Dit zeker niet saaie verhaal dat uit de bijbel komt is erg mooi. Er staan veel belangrijke boodschappen in, zoals een moeder die haar leven opoffert voor haar kind. Dit boek wordt met de rustgevende stem van Selma Noort voorgelezen."

Bekijk dit luisterboek


Thea Beckman Kruistocht in spijkerbroek

Maxim (12): "Het is een boek dat mijn ouders ook hebben gelezen toen zij jong waren en mij hebben aangeraden. Het gaat over Dolf die in een tijdmachine gaat om een Middeleeuws toernooi te zien. Door een rekenfout komt hij ergens anders terecht..

Bekijk dit luisterboek


Cis Meijer Jacht

Florian (12): "Het is een super spannend verhaal. Een echte Thriller. Ik kon moeilijk stoppen met luisteren. En het was ook goed voorgelezen. Echt zeker een aanrader."

Bekijk dit luisterboek


Herman van de Wijdeven Leugenaar leugenaar

Manuel (12): "Ik vind het boek anders dan andere boeken, er werden heel veel details in verteld en het was eerder een soort verslag dan een verhaal. Het begon een beetje saai, maar het werd interessanter. Het boek was een beetje sip soms en daardoor werd...

Bekijk dit luisterboek