Luisterboek van de week

Luisterboek van de week

De gebroeders Grimm De ransel, het hoedje en het hoorntje

Jonas: "Een boek over 3 broers die het geluk zoeken en de jongste is heel hebberig. Ik vond het spannend om te ontdekken wat er zou gebeuren."

Bekijk dit luisterboek


Jozua Douglas De ongelooflijke Ravi Ravioli

Julian: “Dit boek gaat over Fico en Rosa, de kinderen van de president van Costa Banana. Ze vonden Ravi Ravioli helemaal geweldig, want hij kon dingen laten zweven, mensen hypnotiseren en nog veel meer. Ik vond het een grappig en spannend boek.”

Bekijk dit luisterboek


Niki Smit 100% Coco New York

Indy: "Het is een leuk boek vol met avontuur. Het is wel een typisch tienerboek voor meiden. Er gebeurt heel veel in dit boek wat het erg leuk maakt. Ik vind het echt een aanrader."

Bekijk dit luisterboek


Manon Sikkel Geheim agent opa

Julian: “Het boek gaat over een opa die geheimagent en uitvinder is. Opa doet mee aan een wedstrijd over vlekkensprays. Ze krijgen een opdracht om levensgevaarlijke konijnen uit de koude oorlog te doden. Het was een grappig en spannend boek.”

Bekijk dit luisterboek


Maranke Rinck De popcorn spion

Zahra: " Ik vond het een super grappig maar ook spannend verhaal! Ik kan niet wachten om naar de andere te luisteren. Het is ook zeker een aanrader voor iedereen die van een grappig boeken en popcorn houdt!

Bekijk dit luisterboek


Anne Miller Mickey en de beestachtige spionnen Luisterboek (digitaal)

Julian (9): "Het gaat over een meisje dat Mickey heet en heel erg van codes houdt. Ze weet er heel veel van, maar ze heeft nog nooit echte codes gezien. Op een dag ziet ze iets in een bus: een code! Ze probeert hem meteen te ontcijferen en moet dan ergens...

Bekijk dit luisterboek


Jelmer Jepsen Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind

Mats (11): "Sam start in de vakantie met vloggen en dan ontdekt hij in het bos een gewonde wolf die de boswachter wil doodschieten. Sam wil dit voorkomen en besluit stiekem de wolf te gaan bewaken. Het is een grappig boek en leuk om te luisteren door...

Bekijk dit luisterboek


Paul van Loon Dolfje Weerwolfje - Zilvertand

Indy (12):"Dit is een spannend en humoristisch boek waarbij vrienschap centraal staat, in dit boek gaat Dolfje op een heel spannend avontuur met een oom, maar is die oom wel wie hij zegt dat hij is?!"

Bekijk dit luisterboek


Enne Koens Hotel Bonbien

Julian (9): "Het is een boek over een meisje dat met haar ouders en broer in hun hotel woont. Het meisje heet Siri. In het begin maken haar ouders veel ruzie, maar dat verandert wanneer Siri uit een boom valt. Door de klap op haar hoofd kan ze alles onthouden...

Bekijk dit luisterboek


Manon Sikkel Verschrikkelijke vrienden

Zahra (11): "Erg leuk boek met allemaal kleine verhaaltjes die ergens anders over gaan. Van de Vikings tot een kinderuitlaat service, het is een superleuk luisterboek. Zeker een aanrader."

Bekijk dit luisterboek


De gebroeders Grimm Peet de dood

Jonas (10): "Het was een spannend en interessant boek omdat hij kan zeggen of de patiënt sterft of nog genezen kan worden."

Bekijk dit luisterboek


Ilona de Lange Miljonairskind

Julian (9): "Het gaat over een jongen die met zijn vader, moeder en zusje in een huis woont. Het is niet zomaar een huis, want het heeft een onderhuis en daar is echt alles. Je moet wel tegen wat spanning kunnen! Als je snel nachtmerries krijgt, moet...

Bekijk dit luisterboek


Jeff Kinney Het leven van een loser

Pien (10): "Ik vind leven van een loser altijd supergrappig. Bram maakt de gekste dingen mee en vertelt er heel leuk over."

Bekijk dit luisterboek


Jo Nesbo Dr. Proktors schetenpoeder

Julian (9): 'Ik heb het boek Dr. Proktors schetenpoeder van Jo Nesbø geluisterd. Het is een heel avontuurlijk boek. Er gebeurt heel veel. In het begin verhuist Lise haar beste vriendin, die naast haar woont. Ze gaat heel ver weg wonen. Dus ze heeft geen...

Bekijk dit luisterboek


Jeff Kinney Het Leven van een Loser: Vette Pech!

Indy (12): "Het is een vlot verhaal, een fijne stem die het voorleest en geen moeilijke woorden. Het is zeker een aanrader als je houdt van de Dagboek van een Muts, of Max Kruimel boeken.

Bekijk dit luisterboek


Geronimo Stilton Een noodkreet uit Transmuizanië

Tobias (7): "Ik vond het een leuk boek, het was lekker spannend over spoken en vampieren. Een beetje griezelig. Daar hou ik wel van."

Bekijk dit luisterboek


John Flanagan Het toernooi van Gorlan

Jonas (10): "Het is een leuk en spannend boek, omdat baron Arald samen met Halt, Crowley en andere jagers Morgarath gaat ontmaskeren."

Bekijk dit luisterboek


Marjon Hoffman De regels van Floor - Floor gaat door

Zahra (11): "Floor is een heel grappig, lief en ondeugend meisje. In dit luisterboek bedenkt ze een paar grappige regels, die soms kloppen maar ook weleens niet. Ik heb er veel plezier aan beleefd en en vond het zo leuk. Het is zeker een aanrader voor...

Bekijk dit luisterboek


Niki Smit 100% Coco Paris

Indy (12): "Ik vond het echt een geweldig luisterboek, omdat de stem lijkt op de oorspronkelijke stem van Coco in de film. Je komt makkelijk in het verhaal en je blijft lekker luisteren. Het is een heel romantisch boek."

Bekijk dit luisterboek


Paul van Loon De sprookjessprokkelaar

Tobias (7): "Dit boek vond ik heel leuk. Het gaat over sprookjes en is zelf ook een sprookje. Jammer dat ik de plaatjes er niet bij kon zien! Maar die kon ik in mijn hoofd bekijken. Het voorlezen was goed, vooral de stem van de heks!"

Bekijk dit luisterboek


Sandra J. Paul De Duistere school

Bruin (9): "Een superspannend luisterboek over een school waar ineens allemaal kinderen beginnen te verdwijnen. Niet luisteren voor het slapen gaan."

Bekijk dit luisterboek


Paul van Loon Raveleijn

Indy (12): "Het is een heel spannend verhaal en je wil het liefst in één keer afluisteren. Je zit meteen goed in het verhaal en leeft erg mee."

Bekijk dit luisterboek