Luisterboek van de week

Luisterboek van de week

Ilona de Lange Miljonairskind

Julian (9): "Het gaat over een jongen die met zijn vader, moeder en zusje in een huis woont. Het is niet zomaar een huis, want het heeft een onderhuis en daar is echt alles. Je moet wel tegen wat spanning kunnen! Als je snel nachtmerries krijgt, moet...

Bekijk dit luisterboek


Jeff Kinney Het leven van een loser

Pien (10): "Ik vind leven van een loser altijd supergrappig. Bram maakt de gekste dingen mee en vertelt er heel leuk over."

Bekijk dit luisterboek


Geronimo Stilton Een noodkreet uit Transmuizaniƫ

Tobias (7): "Ik vond het een leuk boek, het was lekker spannend over spoken en vampieren. Een beetje griezelig. Daar hou ik wel van."

Bekijk dit luisterboek


John Flanagan Het toernooi van Gorlan

Jonas (10): "Het is een leuk en spannend boek, omdat baron Arald samen met Halt, Crowley en andere jagers Morgarath gaat ontmaskeren."

Bekijk dit luisterboek


Marjon Hoffman De regels van Floor - Floor gaat door

Zahra (11): "Floor is een heel grappig, lief en ondeugend meisje. In dit luisterboek bedenkt ze een paar grappige regels, die soms kloppen maar ook weleens niet. Ik heb er veel plezier aan beleefd en en vond het zo leuk. Het is zeker een aanrader voor...

Bekijk dit luisterboek


Paul van Loon De sprookjessprokkelaar

Tobias (7): "Dit boek vond ik heel leuk. Het gaat over sprookjes en is zelf ook een sprookje. Jammer dat ik de plaatjes er niet bij kon zien! Maar die kon ik in mijn hoofd bekijken. Het voorlezen was goed, vooral de stem van de heks!"

Bekijk dit luisterboek


Sandra J. Paul De Duistere school

Bruin (9): "Een superspannend luisterboek over een school waar ineens allemaal kinderen beginnen te verdwijnen. Niet luisteren voor het slapen gaan."

Bekijk dit luisterboek