Voorwaarden

Voorwaarden

 

Wil je informatie van Jeugdbibliotheek.nl gebruiken? Of gebruik je de website voor bijvoorbeeld school? Dan gelden bepaalde regels. Deze regels noemen we voorwaarden.


Je mag de informatie gebruiken voor thuis en voor school.
Wil je informatie van Jeugdbibliotheek.nl gebruiken voor bijvoorbeeld een werkstuk? Dan mag dat natuurlijk. Je mag een foto opslaan en printen. Wil je de informatie van Jeugdbibliotheek.nl voor iets anders gebruiken dan voor thuis en op school? Bijvoorbeeld op Instagram of Snapchat? Vraag dan eerst toestemming aan de Koninklijke Bibliotheek.


Koninklijke Bibliotheek is niet aansprakelijk voor de informatie.
Jeugdbibliotheek.nl is een website van de Koninklijke Bibliotheek. De mensen die werken bij de Koninklijke Bibliotheek doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie klopt. Kom je toch een foutje tegen? Dan vinden wij dat heel vervelend, maar wij zijn niet aansprakelijk als je daar nadeel van hebt. Of als je de website niet kan gebruiken. Het zou natuurlijk anders zijn als we met opzet verkeerde informatie plaatsen.
Ook zijn we niet verantwoordelijk voor informatie die van een andere website komt. Bijvoorbeeld een video die op Jeugdbibliotheek.nl staat. Of informatie op een website waar Jeugdbibliotheek.nl naartoe linkt.

Daarnaast is de Koninklijke Bibliotheek niet verantwoordelijk als de informatie zonder opzet bepaalde wettelijke regels overtreedt. Zoals de intellectuele eigendomsrechten van de makers van een creatie. Deze rechten beschermen de maker van een creatie tegen gebruik dat niet is toegestaan. Denk bij een creatie aan muziek, teksten en foto's.
 

Voor deze voorwaarden geldt het Nederlands recht.
Dit betekent dat de Nederlandse regels en wetten gelden. Ontstaat er een meningsverschil over deze voorwaarden? Dan mag alleen de rechter in Den Haag een rechtszaak behandelen.
 

De Koninklijke Bibliotheek mag deze voorwaarden aanpassen.
Is de tekst op deze pagina aangepast? Dan gelden de nieuwe voorwaarden meteen. De voorwaarden op deze pagina zijn voor het laatst aangepast op 4 juni 2019.