🎧 Meest geleende luisterboeken

🎧 Luisterboek van de week

Sjoerd Kuyper Het verhaal van Sinterklaas

Het verhaal van Sinterklaas vertelt de ware geschiedenis van Sinterklaas. Dat hij heel oud is, een baard en een mijter heeft en cadeautjes geeft weet iedereen. Maar wie weet waarom de Sint geboren in Turkije, zijn verjaardag elk jaar viert in Nederland?...

📚 E-book van de week

Marianne Busser, Ron Schröder Het vrolijke Sinterklaas voorleesboek

Bundel met verhaaltjes en gedichten over Sinterklaas. Met bekende personages als de blote koning, de drie jongetjes en het mannenkoor. Vanaf ca. 4 jaar.

Wat vinden peuters leuk om te lezen?

Voorleesfilmpjes

Leuk voorleesfilmpje hè? We hebben er nog veel meer. Helemaal gratis voor iedereen met een bibliotheekabonnement. Kijk maar.

Voorlezen? Hoe doe je dat?

alles over voorlezen

Voorlezen is leerzaam en gezellig. Maar op welke leeftijd begin je daarmee? Wat lees je voor? En vooral… hóe doe je dat?

🎧 Luisterboeken over...Vriendschap

De favoriete voorleesboeken van Bibi Breijman

Alles over jouw abonnement

alles over het jeugdabonnement

Wist je dat een abonnement voor de bibliotheek voor kinderen gratis is? Met zo'n abonnement kun je niet alleen boeken lenen bij je lokale bibliotheek, maar ook e-books en luisterboeken downloaden en voorleesfilmpjes bekijken. Vraag snel aan!

Vanaf wanneer kun je een baby voorlezen?

Boekentips van BoekStart

Op BoekStart.nl vind je elke maand de nieuwste boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter. Lees daar ook het e-magazine of download de BoekStartapp. ​