Meest geleende luisterboeken

Luisterboek van de week

Bette Westera Held op sokken

Lang geleden, in de middeleeuwen, hadden alle ridders baarden. Behalve ridder Roderik, en die telde dan ook niet mee. Ridders zonder baarden waren alleen maar goed om het bloed van dode draken op te dweilen, harnassen te poetsen en aardappels te schillen....

E-book van de week

Carry Slee Iris en Michiel

Bundeling van vier verhalen over Michiel en Iris. Ze gaan op zwemles, een weekje kamperen in de Ardennen, opa en oma komen op hen passen en ze krijgen een broertje. Vanaf ca. 4 jaar.

Wat vinden peuters leuk om te lezen?

Voorleesfilmpjes

Leuk voorleesfilmpje hè? We hebben er nog veel meer. Helemaal gratis voor iedereen met een bibliotheekabonnement. Kijk maar.

Voorlezen? Hoe doe je dat?

alles over voorlezen

Voorlezen is leerzaam en gezellig. Maar op welke leeftijd begin je daarmee? Wat lees je voor? En vooral… hóe doe je dat?

Boeken over...Zomer

Liever een boek over een ander onderwerp?

De favoriete voorleesboeken van Bibi Breijman

Alles over jouw abonnement

alles over het jeugdabonnement

Wist je dat een abonnement voor de bibliotheek voor kinderen gratis is? Met zo'n abonnement kun je niet alleen boeken lenen bij je lokale bibliotheek, maar ook e-books en luisterboeken downloaden en voorleesfilmpjes bekijken. Vraag snel aan!

Vanaf wanneer kun je een baby voorlezen?

Boekentips van BoekStart

Op BoekStart.nl vind je elke maand de nieuwste boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter. Lees daar ook het e-magazine of download de BoekStartapp. ​