Meest geleende luisterboeken

Met Boek 'n Trip kan je kind deze zomer 10 e-books en 10 luisterboeken uitproberen in de online Bibliotheek-app. Helemaal gratis voor iedereen tot 18 jaar.

Luisterboek van de week

Dick Bruna Zon, zee, zand: zomer met Nijntje!

Nijntje beleeft een zonnige zomer vol kleine avonturen. Zo gaat ze vliegen met oom vliegenier. Vader Pluis neemt de hele familie mee naar zee, naar de speeltuin en het bos in. Leeftijd: 2+

E-book van de week

Yvon Jaspers Ties en Trijntje op vakantie

Trijntje (6) en haar broertje Ties gaan met papa en mama kamperen in het buitenland. Ze beleven allerlei grappige en spannende avonturen in de natuur. Vanaf ca. 4 jaar.

Wat vinden peuters leuk om te lezen?

Voorleesfilmpjes

Leuk voorleesfilmpje hè? We hebben er nog veel meer. Helemaal gratis voor iedereen met een bibliotheekabonnement. Kijk maar.

Voorlezen? Hoe doe je dat?

alles over voorlezen

Voorlezen is leerzaam en gezellig. Maar op welke leeftijd begin je daarmee? Wat lees je voor? En vooral… hóe doe je dat?

Boeken over...Zomer

Liever een boek over een ander onderwerp?

De favoriete voorleesboeken van Bibi Breijman

Alles over jouw abonnement

alles over het jeugdabonnement

Wist je dat een abonnement voor de bibliotheek voor kinderen gratis is? Met zo'n abonnement kun je niet alleen boeken lenen bij je lokale bibliotheek, maar ook e-books en luisterboeken downloaden en voorleesfilmpjes bekijken. Vraag snel aan!

Vanaf wanneer kun je een baby voorlezen?

Boekentips van BoekStart

Op BoekStart.nl vind je elke maand de nieuwste boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter. Lees daar ook het e-magazine of download de BoekStartapp. ​