E-book van de week

E-book van de week

Margje Woodrow Verwoest

Maxim (12): "Het is een erg spannende jeugdthriller. Het gaat over Juul. Haar broer is overleden als gevolg van een auto-ongeluk. Juul gaat op onderzoek uit , terwijl ze ook allerlei ‘dares’ moet doen. En of dat allemaal nog niet genoeg is….haar moeder...

Bekijk dit e-book


Tatiana de Rosnay Haar naam was Sarah

Karlijn (12): "Ik vond het een moeilijk boek, maar wel heel erg mooi. Ik heb veel geleerd over de oorlog. Sommige woorden snapte ik alleen niet. Voor de rest een superleuk boek."

Bekijk dit e-book


Lincoln Peirce Baas boven baas

Olivier (12): "Ik vond het een grappig boek, met een beetje realistische persoonlijkheden. Wel waren er te veel plaatjes. Het voelde soms meer als een stripboek. Als ik het een cijfer tot de tien moest geven, geef ik het een 8,5."

Bekijk dit e-book


Alice Bakker Ze zien mij niet

Sofie (13): "Stel: er zijn veel branden in de stad waar je woont. Je gaat op onderzoek uit, maar alle aanwijzingen wijzen naar jouw eigen vriendengroep. Daarover gaat 'Ze zien mij niet'. Ik vond het een spannend boek met een onverwachte dader!"

Bekijk dit e-book


John Flanagan De ruïnes van Gorlan

Florian (12): "Dit is het eerste boek uit een serie Grijze Jager-boeken en ik verheug me nu al op deel 2. Heel goed beschreven allemaal. Ik zat er meteen in."

Bekijk dit e-book